Česky English Deutsch Polski

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > O hotelu > Blog > Dovolená pro rodiny s dětmi

Dovolená pro rodiny s dětmi



Datum konání:
1.7.2022

Dovolená s dětmi na horách, pobyty pro rodiny Jeseníky

Stále přemýšlíte, kam s dětmi na letní dovolenou v Česku? Hotel Kamzík vám nabízí ubytování na horách v Malé Morávce - Karlov pod Pradědem s širokým volnočasovým vyžitím pro děti i rodiče. Areál obklopují ze všech stran lesy, je tedy perfektním místem pro rodinnou dovolenou v každém ročním období.

Už nemusíte řešit, kam s dětmi na víkend nebo na prázdniny. Nejvhodnější letošní dovolená je na horách, navíc taková, na které můžete podle libosti dělat cokoliv nebo třeba nedělat vůbec nic. V hotelu Kamzík v Karlově pod Pradědem zažijete mnoho zážitků, relax ve wellness, naberete svalovou hmotu ve fitness, uděláte si pohodu a pochutnáte si na skvělém jídle v jídelně s letní zahrádkou, v létě navíc vybavenou dětskými venkovními atrakcemi.

 

Rezervovat pobyt

Ubytujte se s rodinou v Jeseníkách

V hotelu Kamzík si můžete rezervovat ubytování v Jeseníkách v pokojích Superior s možností jedné přistýlky, dále ve dvoulůžkových pokojích Comfort s možností dvou přistýlek. Pokud jste početnější rodina, přijde Vám vhod jeden z našich rodinných pokojů - apartmánů, z nichž jeden je pětilůžkový a druhý sedmilůžkový. 

Ubytování Jeseníky
Ubytování Karlov pod Pradědem
Apartmány v Jeseníkách

 

I když počasí zazlobí, nuda u nás nehrozí

U nás se nikdy nebudeme nudit, a to ani v případě nepříznivého počasí. Součástí venkovního areálu je lanové centrum s dvěma výškovými úrovněmi i dětské hřiště, aby se děti pořádně vyřádily na čerstvém vzduchu. Workout hřiště je správné místo, kde si vyzkoušíte cvičení vlastní vahou těla. Sportovní zázemí dále čítá: posilovnu, tenisové a badmintonové kurty, velkou tělocvičnu se sportovními pomůckami, bowlingovou dráhu. Čím dál tím oblíbenější je stolní tenis.

Po výletu či tůře určitě rádi skočíte do bazénu, vstup je v ceně pobytu. Hned vedle bazénu najdete volně přístupný whirpool, odkud je perfektně vidět na dovádějící děti, dopřejte se tedy i chvilku odpočinku. Hotelový bazén je vyhříván na příjemnou teplotu i pro menší děti.

Pokud přece jen počasí zazlobí, přijde Vám vhod dětská herna plná aktivit, kterou využijete zejména na dovolené s menšími dětmi. Najdete zde: skluzavky, kolotoč, trampolínu, balónkový bazének, prolézačky, domeček, spoustu hraček a knížek.

 

Herna pro děti v Jeseníkách
Hotel s bazénem v Jeseníkách
Zábava pro děti Jeseníky

 

 

Rodiče, relaxujte, děti budete mít pod dohledem

Kromě vnitřního wellness centra zde najdete venkovní část. Můžete odpočívat ve vířivkách a zároveň dýchat lesní vzduch. Relaxuje Vaše tělo, plíce i mysl. Po návštěvě saun se ochladíte v přírodním jezírku, které využívá vodní zdroj z horské bystřiny. Ve velké venkovní odpočívárně je dost místa pro všechny relaxující hosty, je umístěna v bezprostřední blízkosti lesa. Energii načerpáte při některé z masáží.

 

Wellness v Jeseníkách
Wellness na horách Jeseníky
Wellness Jeseníky

 

Chutné jídlo v hotelové jídelně k výběru

Ubytování v hotelu Kamzík si objednáváte s polopenzí formou bufetu  včetně nápojů, která je vždy v ceně pobytu, obědy si můžete přiobjednat. Stále oblíbenější je také rodinný program all inclusive.V jídelně podáváme domácí i světovou kuchyni. V denním baru máme pro Vás široký výběr alkoholických i nealkoholických nápojů. Pivo Plzeň Vám načepujeme na hladinku. Dětské porce jsou samozřejmostí.

 

Restaurace v Jeseníkách
Restaurace Jeseníky
Jídelna v Jeseníkách

 

Tipy na výlet s dětmi

V létě najdete v okolí nepřeberné množství výletů do přírody i k památkám, horských turistických tras i cyklotras, z nichž spousta začíná nebo leží u našeho hotelu. Přímo v Karlově si užijete atrakce v rámci letního provozu Ski arény Karlov.

V období letních a pak podzimních najdete při procházkách lesem plno hub.

Náš areál stojí uprostřed louky mimo hlavní silnici, děti jsou u nás v bezpečí.

 

Rezervovat pobyt

 

 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů