Česky English Deutsch Polski

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > O hotelu > Blog > Borůvkové hody v Malé Morávce a Karlově pod Pradědem 2022

Borůvkové hody v Malé Morávce a Karlově pod Pradědem 2022



Datum konání:
22.7.2022

Zveme Vás na Borůvkové hody!


Ještě nemáte plán na srpnový víkend od 19. do 21. 8. 2022? Máme pro vás bezva tip! Přijeďte na Borůvkové hody. Ubytujte sehotelu Kamzík a užijte si tradiční akci naplno! Jste srdečně zváni!

Co Vás čeká? Program celé dvoudenní akce můžete sledovat na webu akce nebo na jejím facebook profilu. Naše hotelová jídelna a restaurace s letní zahrádkou bude otevřena pro širokou veřejnost. Je zařazena mezi místa, kde si pochutnáte na borůvkových dobrotách, u nás z rukou výborných kuchařů. Zpestřete si prázdniny, přijeďte si užít borůvky!


Rezervovat borůvkový pobyt

 

Nabitý Borůvkový wellness balíček

Rezervujte si Borůvkový wellness balíček, který jsme pro Vás na slavnostní víkend připravili. Co Vás čeká? Zamluvte si pokoj v našem rezervačním systému a po příjezdu vás přivítáme borůvkovým welcome drinkem! Dopřejete vám pohodlné ubytování v pokoji dle výběru / Classic, Comfort, Superior nebo v jednom z rodinných pokojů /, pochutnáte si na výtečné polopenzi bufetového typu / nápoje jsou zahrnuty /, zaplavete si v hotelovém bazénu a zrelaxujete v malém whirlpool. A teď to hlavní! Užijete si hotelové wellness centrum vnitřní a venkovní část zcela neomezeně, které je nově rozšířeno o další sauny. Zasportujete si na našich sportovištích, vaše děti si užijí naše venkovní atrakce zcela zdarma, můžete na ně dohlížet přímo od stolu při konzumaci nápojů, kávy a dobrého jídla.

Borůvkové hody v Malé Morávce
Borůvkové hody v Malé Morávce
Restaurace hotel Kamzík Jeseníky

Pouť se zábavou v Malé Morávce i v Karlově pod Pradědem 

Budete na horách, vyhnete si úmornému vedru, posedíte ve stínu, náš areál je obklopen lesy. Můžete navštívit velkou pouť, která probíhá v celé Morávce i v Karlově. Děti vás určitě přesvědčí k návštěvě některého kolotoče, která vykouzlí jejich šťastný úsměv. Koupíte si borůvkové dobroty i různé zajímavé drobné předměty. Poslechnete si hudbu z některého z veřejných podií.

 

Vyžití u nás

Nebude se vám chtít od našich borůvkových dobrot, raději zůstanete na našem kopci? Můžete zvolit nekonečný relax ve wellness, nabrat svalovou hmotu ve fitness, protáhnout se sportem či plaváním. Děti nedostanete z našich venkovních atrakcí a z hřiště. Nechte je volně běhat, u nás je bezpečno, hlavní silnice je daleko.

hotel s dětským hřištěm v Jeseníkách
hotel s bazénem v Jeseníkách
Víkend s dětmi Jeseníky

Borůvkový wellness balíček nabízíme v rámci ubytování o víkendu 19. až 21. srpna 2022 také v našich dalších budovách, které poskytují ubytování turistického typu Chata Moravice (50 m) a Penzion Eden (300 m). Prohlédněte si nabídku Borůvkového wellness balíčku s ubytování na Edenu a na Moravici. Pokud je pro vás dostačující jednoduší turistické ubytování, jistě také ušetříte třeba na kolotoče pro děti.

Nemůžeme se dočkat borůvkového víkendu. Přijeďte taky.

Rezervovat borůvkový pobyt

 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů