Česky English Deutsch Polski

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > O hotelu > Blog > Nejlepší školy v přírodě

Nejlepší školy v přírodě



Datum konání:
24.8.2022

Zveme Vaši školu v novém školním roce do Jeseníků


Prázdniny jsou krásné, ale začátek školy se kvapem blíží. Žáci ještě výletují nebo odpočívají, avšak paní učitelky a páni učitelé jsou již v plném pracovním nasazení. Připravují se nejen na den, kdy se děti a studenti vrátí do lavic, ale plánují celý, jako vždy náročný, školní rok.

Už vybíráte místo, kam s dětmi vyrazíte na letošní školu v přírodě?
Zvolte Jeseníky - Karlov pod Pradědem - Hotelový resort Kamzík. Tak široký výběr různého typu ubytování, služeb a vyžití jinde nenajdete. Můžete si vybrat od tříhvězdičkového hotelu přes turistické ubytování v chatě nebo v penzionu, až po chatu vhodnou pro zcela uzavřenou skupinu. S ubytováním skupin a zejména škol máme dlouholeté zkušenosti. Díky svému umístění a sportovnímu zázemí jsme ideálním místem pro všechny typy skupinových pobytů, ale také pro sportovní soustředění, lyžařské kurzy či jiné pobyty spojené s pohybem. Navíc, a to je dnes velmi aktuální, patříme mezi lokality vyhovující kvalitou ovzduší pro konání ozdravných pobytů.

 

POPTAT POBYT EMAILEM
rezervace@hotelkamzik.cz

 

Nejprve si vyberte ubytování

Hotel Kamzík

Centrálou resortu je tříhvězdičkový hotel Kamzík, kde najdete cca 65 pokojů, 210 lůžek. Pokoje typu Superior, Comfort, Classic a dva rodinného pokoje. Pokud preferujete spíše luxusnější ubytování a rodiče dětí nebudou proti, rádi vás přímo v hotelu přivítáme. Všechna naše vnitřní sportoviště budete mít pár metrů od pokojů, děti se vám nerozutečou. Vyčleníme vám pokoje s vlastní chodbou či celé patro, abyste nerušili individuální hosty.

 

Ubytování Jeseníky
Hotel Kamzík Jeseníky
Hotel Kamzík ubytování Jeseníky

 

Chata Moravice

Ideálním ubytováním pro školy v přírodě je protější Chata Moravice (50 m) s celkovou kapacitou cca 195 lůžek. Výhodnou jsou tři propojené budovy a oddělitelná jídelna. Pokud nechcete, aby se Vám děti míchaly s jinou skupinou, máme tedy řešení. Pro učitele připravíme dvě velmi pěkná studia. Pokoje jsou 2 - 8 lůžkové, sociální zařízení v každém z nich je samozřejmostí. 

 

Chata Moravice ubytování Jeseníky
Ubytování Jeseníky Chata Moravice
Ubytování Jeseníky Chata Moravice

 

Penzion Eden

Pokud oceníte pro svou skupinu ubytování v samostatném objektu na klidném místě obklopeném lesoparkem, zvolte náš Penzion Eden. Převážně třílůžkové pokoje, vždy s vlastní koupelnou, umístněné ve dvou patrech jsou velmi oblíbené. Penzion má celkovou kapacitu cca 85 lůžek. Pokud jste větší skupina, nemůžete si vybrat lépe. 

Ubytování Jeseníky Penzion Eden
Ubytování Jeseníky Penzion Eden
Penzion Eden ubytování Jeseníky

 

Chata Smrková

Pokud jste však malá skupina a přejete si naprosté soukromí, vyberte si naši Chatu Smrková s kapacitou 30 hostů. 9 pokojů, každý s vlastní koupelnou, vás překvapí. V chatě dále najdete prostorné společenské místnosti a velkou kuchyni s jídelnou k vlastnímu vaření. Můžete si vařit sami nebo si sjednat stravování v některém z našich nedalekých objektů. 

 

Ubytování Jeseníky Chata Smrková
Ubytování Jeseníky Chata Smrková
Ubytování Jeseníky Chata Smrková

 

Chata pod Kamzíkem

Turistická Chata pod Kamzíkem, ležící 250 m pod hotelem Kamzík, je stylová. Vejde se 43 hostů do 10 pokojů. Sociální zařízení je zde společné, rozdělené na dámy a pány. Pokud to pro vás není překážkou, zvolte chatu přímo pod hotelem. Společenské místnosti jsou velmi prostorné. Můžete si také vařit ve vlastní kuchyni nebo se stravovat v hotelu Kamzík.

 

Ubytování Jeseníky Chata pod Kamzíkem
Ubytování Jeseníky Chata pod Kamzíkem
Ubytování Jeseníky Chata pod Kamzíkem

 

Stravování 

Stravování v režimu 5 x denně a pitný režim po celý den je samozřejmostí. Má někdo od vás dietu? Připravíme individuální stravu dle požadavků. Jídlo připravujeme centrální v kuchyni hotelu Kamzík. Do dalších budov ho dovážíme.

 

Co u nás můžete s dětmi dělat?

Kromě úžasných turistických i cyklo tras a výletů po okolí máme pro vás i děti rozsáhlé sportovní zázemí umístěné v hotelu Kamzík, kde můžete sportovat i v případě, pokud počasí zazlobí. Oceníte zejména velkou tělocvičnu se sportovním vybavením, krytý plavecký bazén, fitness, tenisový a badmintonový kurt na střeše hotelu, stoly na stolní tenis. workout hřiště za hotelem. Volně k dispozici je dětské hřiště a dětské lanové centrum. Naproti tomu lanové centrum pro dospělé nebo starší žáky od 12 let je již náročnější, v případě zájmu je třeba dohodnout instruktora lezení. Můžete sportovat venku i vevnitř a třeba si zahrát bowling. V každé naší budově najdete učebny, konferenční prostory ke kolektivnímu setkávání. 

 

Hotel Kamzík sport
Hotel s bazénem Jeseníky
Hotel Kamzík Jeseníky sport

 

Relax pro učitele

Pobyt s dětmi je fyzicky i psychicky náročný U nás můžete zrelaxovat přímo na místě. Máme největší wellness centrum v Jeseníkách. Čítá vnitřní část a také venkovní přímo v lese. Najděte si chvilku času a ponořte se do venkovní vířivky. Relaxuje nejen vaše tělo ale i plíce. V případě chladnějšího počasí oceníte některou z našich saun podle toho, jaká teplota je vám příjemná. Chlazení po sauně máme u nás přímo originální, a to v přírodním jezírku, které čerpá vodu z horské bystřiny.

 

Wellness Kamzík Jeseníky
Wellness Jeseníky
Wellness centrum Jeseníky

 

Bezva tip 

Paní učitelky, máte doma děti, které ještě nechodí do školy? Vezměte je sebou k nám. Určitě nezlobí, nedostanete je z naší krásné dětské herny.

 

Cenu pobytu vám vytvoříme na míru po upřesnění individuálních požadavků. Kontaktuje nás telefonicky na tel. č.: 603 244 800 nebo svou poptávku rozepište do emailu: rezervace@hotelkamzik.cz

Těšíme se na Vás i Vaše děti!

 

POPTAT POBYT EMAILEM
rezervace@hotelkamzik.cz